044 50 50 60 E HËNË - E SHTUNË 08:00-20:00 E DIEL 09:00 – 15:00 WhatsApp

Si funksionon?

01

Plotëso Aplikimin

Në më pak se dy minuta

02

Firmos kontratën

Në çdo degë IuteCredit ose Posta Shqiptare

03

Merr Paratë

Në zyrat e Postës, EasyPay apo Unionnet-Western Union

Zgjidhje për çdo nevojë

Rifinancim

Mbyllni kreditë dhe detyrimet e tjera me IuteCredit Tani është…

Shiko produktin

MyIute

Kurse kohë dhe para. Aplikacioni MyIute ju jep mundësi të…

Shiko produktin

Kredi për klient përsëritës

Kredi deri në 200,000 ALL Afat shlyerjeje deri në 48…

Shiko produktin

Kredi konsumatore

Kredi deri në 200,000 Lekë Afat shlyerjeje deri në 24…

Shiko produktin

Pse duhet të na zgjidhni?

Përgjigje e shpejtë

Ne synojmë t’ju japim përgjigje të menjëhershme mbi aplikimin për kredi.

Gjithmonë në dispozicion

Ne jemi të disponueshëm e hënë - e shtunë 08:00-21:00, e diel 09:00 – 15:00. Online ose në një nga degët tona apo Partnerët (EasyPay, Posta Shqiptare, Unionnet-Western Union) ju mund të aplikoni online edhe pas kësaj ore. Në këtë rast, ne do t’ju kontaktojmë të nesërmen përgjatë orarit zyrtar.

Ju duhet vetëm ID

Përpjekje minimale nga ana e klientit dhe efikasitet nga ana jonë. Dërgo informacion bazik të mjaftueshem per tu verifikuar dhe proçesuar aplikimin.

Jemi të pranishëm në shumë vende rreth jush!