RIFILLO JETËN ME IUTECREDIT

Shuma e kredisë

Afati i kredisë

Kredi deri në 250,000 Lekë.

Vetëm me Kartë Identiteti.


Rifillo jetën! Kujdesu të mos mungojë asgjë. Merr kredi me afat shlyerjeje deri në 24 muaj dhe shumë deri në 250,000 Lekë.

Mëso më shumë

Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!
Shuma e kredisë --
Afati i kredisë --
Kësti mujor --
Komisioni --
Kosto Administrimi --
Interesi --
Kosto totale --