044 50 50 60 E HËNË - E DIEL 08:00 – 21:00 WhatsApp

IuteCredit Albania

IuteCredit Albania Sh.A. është pjesë e kompanisë ndërkombëtare AS IuteCredit Europe, me qëndër në Tallin, Estoni, lider në ofrimin e kredive të shpejta konsumatore pa kolateral, me aktivitet biznesi në Moldavi, Maqedoni të Veriut, Bullgari dhe Shqipëri.

IuteCredit Albania është një institucion financiar i licensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2015. Si e tillë, ajo operon një politikë kredie të përgjegjshme që përfshin vlerësim të rrezikut të kredisë, kushte të qarta dhe transparente pa tarifa të fshehura dhe shërbim të shpejtë e komod ndaj klientit gjatë gjithë procesit.
Misioni ynë është krijimi i përvojës së jashtëzakonshme në financat personale duke tejkaluar pritshmëritë e klientit.

Vlerat tona janë: Komoditeti. Shpejtësia. Humanizmi.

✅ Ne ofrojme kredinë më komode falë opsioneve tona fleksibël! Kreditë që ne ofrojmë mund të jenë per nevoja konsumi konsumatore ose blerje produktesh me këste, për një periudhë nga 1 deri në 48 muaj, në një shumë në përputhje me të ardhurat, pagesën e dëshiruar mujore dhe kreditueshmërinë e klientit.

✅Ne ofrojmë kredinë më të shpejtë! Falë aplikacionit Myiute jemi të disponueshëm 24/7 për klientët tanë. Myiute është një shërbim inovativ që mundëson trajtim të përshtatshëm, të shpejtë dhe të sigurt të fondeve personale të ofruara nga ne 24/7. Me Myiute, ju mund të aplikoni për një kredi, të nënshkruani një kontratë dhe më pas të monitoroni dhe menaxhoni kredinë tuaj në çdo kohë.

✅Ne jemi humanë! Ne e vlerësojmë kontaktin e drejpërdrejtë me klientët, ndaj ofrojmë aplikimin dhe nënshkrimin e kredisë edhe në zyrë. Sipas dëshirës së tyre, klientët tanë mund të aplikojnë për një kredi në çdo zyrë fizike tonën ose pranë partnerëve tanë. Konsulentët tanë punojnë në çdo ditë të javës.

Përgjigje e shpejtë

Menjëherë pas marrjes së kërkesës suaj, konsulentët tanë do t'ju kontaktojnë. Ne e vlerësojmë kohën tuaj.

Të disponueshëm

Ne përpiqemi të plotësojmë nevojat tuaja dhe kjo na motivon të punojmë nga ora 08:00 deri në 20:00 çdo ditë pune dhe të jemi në dispozicionin tuaj edhe në fundjavë.

Ju duhet vetëm ID

Mundim minimal nga ana e klientit dhe efikasitet nga ana jonë. Dërgo informacion bazik të mjaftueshem për tu verifikuar dhe proçesuar aplikimin.