044 50 50 60 E HËNË – E DIEL 8:00 - 20:30

Shuma e kredisë

ALL

Afati i kredisë

muaj

Kësti mujor --

Komisioni --

Kosto Administrimi --

Interesat --

Kostot totale të kredisë --

APR --

Të dhënat personale

Emër *

Mbiemër *

Numri Personal i ID *

Datëlindja*

Numri juaj i celularit*

Atësia*

Adresa e email

Komente

Kujdes! IuteCredit ofron shërbime financiare. Para se të aplikoni për një kredi, ju këshillojmë të merrni parasysh mundësitë tuaja financiare dhe të ndani me ne informacion të saktë dhe të rëndësishëm për situatën tuaj financiare. Për shembull, një klient i ri për vlerën 10.000, për një periudhë 12 muaj do të ketë normën e interesit prej 17%, kosto administrimi 9%, komision 36.8% dhe APR 90.25%, kësti mujor do të jetë 1,323 Leke. Llogaritja është e përafërt dhe ndryshon në bazë të të dhënave tuaja.