044 50 50 60 E HËNË - E DIEL 08:00 – 21:00 WhatsApp

News Image

26/04/2023

INTERVISTA Ornela Zani, një blogere udhëtimesh shqiptare që punon në fintech-un estonez

Që prej katër vitesh, krahas punës së saj Ornela merret…

Lexo më shumë
News Image

12/04/2023

Njoftim mbi Komisionet e Shërbimeve

IuteCredit Albania SH.A njofton të gjithë klientët e saj se…

Lexo më shumë
News Image

14/03/2023

Nga teknologjia e shërbimit për klientin te “Dita e Verës”, drejtuesja e IuteCredit rrëfen në START

Dita e Verës për IuteCredit nisi me një intervistë të…

Lexo më shumë
News Image

07/03/2023

IuteCredit Albania: Krijojmë lehtësi për një stil më të mirë jetese

IuteCredit Albania po revolucionarizon sistemin e kreditimit në vend dhe…

Lexo më shumë
News Image

06/03/2023

Financime të reja, IuteCredit nxjerr obligacione me ofertë publike

IuteCredit Group (“IuteCredit”), një nga grupet e financave personale me…

Lexo më shumë
News Image

18/02/2023

IuteCredit: Në rrugën e digjitalizimit të parasë, ATM-të ende mbeten një lehtësi për klientët!

Në epokën kur financat digjitale janë në rritje, dikush mund…

Lexo më shumë
News Image

17/02/2023

Ndikimi i madh i kredive të vogla; si u krijua Starbucks me 1 kredi konsumatore.

Kreditë konsumatore janë një mënyrë shumë efikase për t’i dhënë…

Lexo më shumë
News Image

13/02/2023

Merrni shpejt paratë që ju nevojiten: IuteCredit ofron kreditë konsumatore më të shpejta dhe më të lehta në Shqipëri

Kur keni nevojë për para, shpejtë, opsionet tradicionale të huadhënies…

Lexo më shumë
News Image

09/02/2023

Shefi i Financave në IuteCredit: Mbrojmë klientët nga çdo e papritur

I ftuar në emisionin “Vetting” nga Lorenc Rabeta në Scan…

Lexo më shumë
News Image

06/02/2023

IuteCredit në ndihmë të fëmijëve

Në kuadër të 4 Shkurtit, ditës botërore të luftës kundër…

Lexo më shumë
News Image

31/01/2023

IuteCredit, investime madhore në siguri – Avantazh konkurrues siguria e të dhënave të klientëve

Në kulmin e diskutimit mbi sigurinë kibernetike Drejtoresha e Operacioneve…

Lexo më shumë
News Image

20/01/2023

Çfarë efektesh solli norma tavan e interesit për kreditë konsumatore?

Lexo më shumë
News Image

02/01/2023

Kreditë e shpejta për konsumatorin e sotëm dixhital: Si po e ndryshon lojën aplikacioni MyIute

Në epokën e sotme dixhitale, konsumatorët presin akses të shpejtë…

Lexo më shumë
News Image

22/12/2022

Rritja e kësteve nga Euribor; asnjë impakt te mikrokreditë!

Ndërsa diskutojmë rritjen e kostove të shportës, të karburanteve dhe…

Lexo më shumë
News Image

15/12/2022

Goksu Tugay: Suksesi ynë kombinon kujdesin ndaj klientit me digjitalizimin

Viti që po lëmë pas ishte një vit i suksesshëm…

Lexo më shumë
News Image

21/11/2022

Revolucioni i madh i mikrofinancave!

Në vitin 2014, në hyrje  të Rrugës së Durrësit në…

Lexo më shumë
News Image

19/11/2022

Gjykata Ndërkombëtare e Arbitrazhit: IuteCredit Kosovë nuk ka thyer asnjë ligj.

Gjykata Ndërkombëtare e Arbitrazhit dha vendimin e saj ndaj kërkesës…

Lexo më shumë
News Image

27/10/2022

Siim Sikkut: Shqipëria, një shembull i favorshëm për të qenë lider digjitalizimi në rajon!

Më 21 tetor, Tiranën e vizitoi njeriu më ndikues në…

Lexo më shumë
News Image

21/10/2022

Akan Ajdini: Qytetarët nuk duan shumë letra e sportele, por të kryejnë veprimet me celularë

Kompania Iute Credit Albania ka sjelë në Tiranë përvojën estoneze…

Lexo më shumë
News Image

19/10/2022

Më 21 tetor, IuteCredit sjell në Shqipëri Siim Sikkut, njeriun më ndikues në botë mbi qeverisjen digjitale!

Ndërkohë që vendi po përballet me sulmet kibernetike iraniane mbi…

Lexo më shumë
News Image

19/10/2022

Lajme

Lexo më shumë
News Image

10/10/2022

Ndryshimi i Nenit 13.1.1 i Kontratës së Kredisë.

I  nderuar klient, Sic jeni ne dijeni ju keni nenshkruar…

Lexo më shumë
News Image

08/10/2022

Njoftim per kliente qe kane me shume se nje kredi aktive.

I nderuar Klient Duke ju falenderuar per bashkepunimin, deshirojme t’iu…

Lexo më shumë
News Image

29/08/2022

Raporti 6 mujor i Grupit IuteCredit: Rreth 1 milion klientë në të gjithë Evropën!

IuteCredit raporton: Më shumë klientë, më shumë digjitalizim, më shumë…

Lexo më shumë
News Image

27/06/2022

IuteCredit sjell në Shqipëri përvojën më të mirë të digjitalizimit nga Estonia

Estonia është një nga historitë e suksesshme botërore të digjitalizimit….

Lexo më shumë
News Image

24/06/2022

IuteCredit sjell Jaanipäev, dita estoneze e verës në Shqipëri!

Për vendin në veri të Evropës, Estoninë, vera nis në…

Lexo më shumë
News Image

17/06/2022

Askush nuk duhet të ndjehet vetëm në betejën për jetën.

Dhurimi i gjakut merr shumë pak kohë, por tregon sa…

Lexo më shumë
News Image

27/05/2022

IuteCredit mbështet stafin duke rritur pagën bazë.

Lufta në Ukrainë ka prodhuar një nga periudhat më të…

Lexo më shumë
News Image

22/04/2022

Në Ditën e Tokës, IuteCredit dhuron 100 pemë për Elbasanin

Kompania estoneze IuteCredit Shqipëri i është bashkuar rregullisht nismave të…

Lexo më shumë
News Image

21/04/2022

IuteCredit feston 7 vjetorin, CEO Akan Ajdini rrëfen të pathënat dhe risitë!

Në 7 vjetorin e saj në Shqipëri, kompania estoneze e…

Lexo më shumë
News Image

28/02/2022

Kompania Estoneze Fintech i dhuroi Ukrainës 100,000 euro

IuteCredit, grupi kryesor evropian i financave personale dhuroi 100,000 euro…

Lexo më shumë
News Image

18/02/2022

IuteCredit blen 59.7% të aksioneve në bankën moldave Energbank

Grupi lider europian në fushën e financave personale, IuteCredit Europe,…

Lexo më shumë
News Image

11/02/2022

IuteCredit Europe merr licencën për te operuar si Institucion i Parasë Elektronike në Shqipëri

Filiali i IuteCredit Europe, Velox Pay Albania SH.P.K mori nga…

Lexo më shumë
News Image

05/11/2021

IuteCredit Albania çertifikohet për mbrojtjen e të dhënave personale

IuteCredit Albania ka marrë statusin e kontrolluesit të certifikuar nga…

Lexo më shumë
News Image

13/10/2021

IuteCredit Europe emeton 75 milione Euro obligacione për tu tregetuar në Bursat e Frankfurtit dhe Talinit

Obligacionet e reja të IuteCredit do të tregtohen në Bursat…

Lexo më shumë
News Image

24/09/2021

IuteCredit ofron 10 mijë lekë bonus për punonjësit që vaksinohen

IuteCredit Albania bëhet një nga kompanitë e para në Shqipëri…

Lexo më shumë
News Image

24/06/2021

Kreditimi nga IuteCredit nxit rritjen ekonomike dhe ul informalitetin

Konsumi është shtylla kryesore e ekonomisë shqiptare. Statistikat tregojnë se…

Lexo më shumë
News Image

16/06/2021

IuteCredit, shkon në Kampionatin Shqiptar të Auditimit

Në maj 2021, 15 auditues shqiptarë, nga industri të ndryshme…

Lexo më shumë
News Image

03/06/2021

Fashion Shopping Weekend me IuteCredit

IuteCredit, ka zgjeruar rrjetin e partnerëve te saj edhe me…

Lexo më shumë
News Image

07/05/2021

Dixhitalizimi – kursen kohë, para dhe është më i sigurtë

Dixhitalizimi është sot një forcë madhore për zhvillimin ekonomik dhe…

Lexo më shumë