044 50 50 60 E HËNË - E DIEL 08:00 – 21:00 WhatsApp

News Image

06/01/2021

IuteCredit dhuron. Kontribuo edhe ti! Ndihmo një komunitet të largët dhe në nevojë.

Një bashkëpunim i frytshëm është shënuar ditët e fundit të…

Lexo më shumë
News Image

15/12/2020

Reagimi i IuteCredit ndaj lajmeve për rastin në Fier

IuteCredit Albania kërkon të informojë publikun në lidhje me titullin…

Lexo më shumë
News Image

21/07/2020

Shtohet rrjeti i aplikimeve për kredi në IuteCredit Albania

IuteCredit Albania është pjesë e rrjetit IuteCredit Europe me qendër…

Lexo më shumë
News Image

14/06/2020

Njoftim mbi procesin e riskedulimit

I nderuar Klient, Ju bëjmë me dije se më datë…

Lexo më shumë
News Image

05/06/2020

Ndryshim i afatit të terminimit të kontratës së kredisë

Të nderuar klientë, IuteCredit, pasi ka vlerësuar situatën e ndërlikuar…

Lexo më shumë
News Image

05/06/2020

5 këshilla për të përmirësuar financat tuaja personale

Në një moment të caktuar në jetën tonë, shumë prej…

Lexo më shumë
News Image

03/06/2020

Njoftim i IuteCredit mbi shtyrjet e kredive

Të nderuar klientë, IuteCredit ka kontribuar maksimalisht për të ndihmuar…

Lexo më shumë
News Image

30/05/2020

Njoftim i rëndësishëm mbi shtyrjet e kredive

Pas shumë diskutimeve dhe paqartësive të krijuara në lidhje me…

Lexo më shumë
News Image

29/05/2020

Si funksionon pagesa e mikrokredisë?

Si një kompani mikrokredie dhe fintech e përqendruar kryesisht në…

Lexo më shumë
News Image

23/04/2020

IuteCredit Albania shpërndan pako ushqimore për pensionistët

Në këtë periudhë të vështirë për të gjithë, personat e…

Lexo më shumë
News Image

16/04/2020

IuteCredit Albania shpërndan pako ushqimore për familjet në nevojë

IuteCredit Albania i është bashkuar nismës së fondacionit “Fundjavë Ndryshe”…

Lexo më shumë
News Image

15/04/2020

IuteCredit Albania dhuron pajisje mjekësore për Spitalin Infektiv Tiranë, në ndihmë të pacientëve të infektuar me COVID-19

Tiranë, Shqipëri. IuteCredit Albania i dhuroi Qendrës Spitalore “Nënë Tereza”…

Lexo më shumë
News Image

12/04/2020

Si t’i lani duart në mënyrën e duhur, për të shmangur infeksionin?

Ne, në IuteCredit, besojmë se mënyra më e mirë për…

Lexo më shumë
News Image

01/04/2020

Si të socializohemi gjatë periudhës së Coronavirusit?

Një nga sugjerimet kryesore nga organizatat shëndetësore gjatë kësaj periudhe…

Lexo më shumë
News Image

27/03/2020

Si të merrni produktet dhe shërbimet e nevojshme gjatë qëndrimit në shtëpi?

Shumë kompani ofrojnë shërbimet dhe produktet e tyre në internet, duke ju ndihmuar të mbani distancën e duhur sociale gjatë krizë së Coronavirusit.

Lexo më shumë
News Image

23/03/2020

Shmangni infektimin me Coronavirus duke mos prekur hundën dhe gojën

Në IuteCredit ne kujdesemi për ju dhe shëndetin tuaj. Besojmë…

Lexo më shumë
News Image

20/03/2020

Njoftim mbi riskedulimin e kredive

I Dashur Klient, Duke uruar të keni shëndet të mirë…

Lexo më shumë
News Image

14/03/2020

Njoftim i rëndësishëm

IuteCredit kujdeset për shëndetin tuaj dhe ju këshillon të ndiqni…

Lexo më shumë
News Image

09/02/2020

IuteCredit hap degën e re në Bullgari

Kompania Ndërkombëtare e Mikrokredisë dhe Fintech IuteCredit ka hapur degën…

Lexo më shumë
News Image

16/09/2019

Produktet që ju nevojiten për një rikthim të mbarë në shkollë.

Nuk ka asgjë që krahasohet me mbylljen e pushimeve dhe…

Lexo më shumë
News Image

26/07/2019

IuteCredit listohet në bursën e Frankfurtit

IuteCredit emëtoi 40 milion Euro bonde të siguruara afat gjata me interes prej 13% dhe me maturitet deri në vitin 2023. Dita e parë e shkëmbimit të bondit të ri në tregun e hapur të Bursës së Frankfurtit pritet me datë 7 Gusht 2019. Si rrjedhoje, IuteCredit do të aplikoje për të listuar bondet në një treg të rregulluar të Bashkimit European në Deutsche Börse brenda 6 muajve.

Lexo më shumë
News Image

26/07/2019

Risi nga IuteCredit – Kredia me SMS

IuteCredit Albania sjell inovacion në tregun e kredive në Shqipëri. Përtej aplikimeve për kredi me karte identeti dhe kredi online, klientet tanë mund të marrin kredi në pak minuta kudo që janë edhe me sms.

Lexo më shumë