044 50 50 60 E HËNË – E DIEL 8:00 - 20:30

Çfarëdo qoftë biznesi yt…

Ne ofrojmë zgjidhje të shpejta për blerje me këste që do ta ndihmojnë biznesin tuaj të rritet. Ofrojini klientëve tuaj të zgjedhin një këst të përballueshëm dhe fleksibilitet në afate pagesash.

Nderkohë që vetëm një pjesë e vogël e blerësve përdorin kartë krediti, gjithmonë e më shumë njerëz zgjedhin të blejnë produkte duke paguar me kalimin e kohës me këste të ulëta mujore. Pavarësisht nëse shisni në dyqan, në internet apo në të dyja, IuteCredit ju ofron mjetet e duhura per ta çuar biznesin tuaj përpara – njëkohësisht duke siguruar mundësi pagesash tërheqëse për konsumatorët.

E shkëlqyeshme për klientët!

Me IuteCredit ju keni një normë të lartë aprovimi, shërbim të jashtëzakonshem që siguron eksperiencë të mirë klienti dhe një ekip mbeshtetës tërësisht i dedikuar në suksesin tuaj. Pas çdo bashkëpunimi të suksesshëm qëndron një staf i trajnuar me synim maksimizimin e rritjes tuaj. Dëshironi të bëheni partneri ynë dhe të jeni në gjëndje të ofroni produkte me ndihmën e një huaje? Dërgoni të dhënat përmes formularit më poshtë. Stafi ynë do t’ju kontaktojë për të diskutuar rreth mundësive të bashkëpunimit.