044 50 50 60 E HËNË - E SHTUNË 08:00-20:00 E DIEL 09:00 – 15:00 WhatsApp

Bëhu partneri ynë

Zhvillo biznesin tënd dhe
krijo mënyra të reja të gjenerimit të të ardhurave
në partneritet me ne!

Bëhu partneri ynë!
Buy Now, Pay Later

IutePay është një mënyrë e re pagese e përshtatshm si për
dyqanet online ashtu edhe për dyqanet fizike.
Konsumatori mund t'i blejë produktet tani dhe t'i
paguaj ato në të ardhmen
pa kosto shtesë.

Lexo më shumë
Cash Partner

Programi i Partnerëve të ndihmon të krijosh mënyra të reja të gjenerimit të të ardhurave duke marrë komisione nga tërheqja e klientëve të rinj që aplikojnë për kredi për para si dhe duke ofruar shërbime të ndryshme të IuteCredit tek klientët egzitues të zonës ku operon biznesi. Për të rritur të ardhurat, kombinoni IutePay dhe Cash Partner.

Lexo më shumë
side

IutePay:
Bli tani - Paguaj më vonë

Mënyra më e mirë për të shitur produkte

IuteCredit ofron eksperiencën më të mirë të blerjeve që i bën klientët tuaj të kthehen sërish. Krijoni besim dhe zhvilloni biznesin tuaj me metoda pagese të sigurta, të shpejta dhe të përshtatshme si në dyqanet online ashtu edhe në ato fizike.

Rritje e numrit të shitjeve dhe klientëve të lumtur

Ofrojini klientëve tuaj mundësinë e blerjes me këste të produkteve dhe shërbimeve, duke përdorur metodat më të përshtatshme të pagesës.

Avantazhet e IutePay

cart

Më shumë shitje dhe vlerë më e lartë mesatare të produkteve të blera

Ofrojini klientëve metodën më të përshtatshme të pagesës që ata meritojnë, rrisni ndjeshëm shitjet tuaja dhe vlerën mesatare të produkteve të blera.

card

Metoda pagese të sigurta, të shpejta dhe të përshtatshme

Shop with Iute nuk përbën anjë rrezik për partnerët. Partneri do të marrë paratë ditën e transaksionit dhe IuteCredit është përgjegjëse për gjithçka tjetër.

clock

Shërbimi i parë & i vetëm i blerjeve me këste

IuteCredit është ofruesi i parë dhe i vetmi në treg, i cili ofron metodën e paagesës me këste si për dyqanet online ashtu edhe për dyqanet fizike. Opsioni "Bli me këste" të lejon të zgjedhësh shpenzimet për një periudhë më të gjatë kohore.

Bëhu partneri ynë!

Si funksionon?

Dyqan i zakonshëm
  1. Shitësi e pyet konsumatorin për numrin e telefonit
  2. IuteCredit i dërgon konsumatorit kontratën nëpërmjet aplikacionit MyIute për ta parë atë
  3. Konsumatori zgjedh numrin e kësteve dhe firmos kontratën në aplikacionin MyIute
  4. Blerja përfundoi
Dyqanet online
  1. Konsumatori zgjedh IuteCredit si metodën e pagesës
  2. Indentifikon veten në aplikacionin MyIute
  3. Zgjedh numrin e kësteve dhe firmos kontratën në aplikacionin MyIute
  4. Blerja përfundoi

Cash Partner i besuar në qytetin tuaj

E thjeshtë për të filluar

Fillimi i programit është i thjeshtë; Ju do të veproni si përfaqësues i biznesit IuteCredit duke tërhequr klientë të rinj dhe duke u ofruar shërbime klientëve ekzistues të IuteCredit në pikën tuaj të biznesit në qytetin tuaj. Ne do të sigurojmë mbështetjen përkatëse dhe do të jemi bashkëudhëtarë në këtë udhëtim - trajnime, brandime dhe soport në shitje.

cash partner

Avantazhet e Cash Partner

coins

Mënyrë e re e gjenrimit të të ardhurave

Gjeni një mundësi të re për të zhvilluar shitjet dhe për të gjeneruar të ardhura shtesë. Motivoni punonjësit dhe ekipin tuaj duke ndarë me ta suksesin e rritjes së të ardhurave.

tag

Bëni të rikthehen klientët tuaj egzistues

Riktheni klientët tuaj ekzistues. Shfrytëzoni rastin për të komunikuar me klientët tuaj duke përdorur infrastrukturën tonë të shërbimit të klientit. Krijoni strategjinë tuaj për të tërequr klientët.

chart

Promocione të ndryshme në shitje

Pranoni mbështetjen dhe kompetencën tonë në fushat e shitjes dhe marketingut të cilat mund të përdoren edhe për rritjen e shitjeve të produkteve tuaja. Ne ndajmë aftësitë dhe dijet tona në fushat e shitjeve nëvdyqanet fizike dhe ato onlin.

Regjistrohu si Partner

Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë, dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.