IuteCredit kujdeset për shëndetin tuaj dhe ju këshillon të ndiqni udhëzimet e institucioneve shëndetësore për të qëndruar të sigurt. Gjithashtu duam t’ju informojme se:

Degët tona do të jenë të mbyllura për klientët, por ne do të vazhdojmë t’i ofrojmë shërbimet tona në internet.

Deri në njoftimin e mëtejshëm, ju këshillojmë të ndiqni udhëzimet e mëposhtme në varësi të nevojës suaj.

Për të paguar këstin tuaj, mund të drejtoheni në një nga partnerët tanë Western Union, Easy Pay, RAEA dhe Posta Shqiptare duke ndjekur rregullat e distancës dhe vetmbrojtjes.

Për të marrë një kredi aplikoni në faqen tonë zyrtare www.iutecredit.al

Nëse keni pyetje na telefononi në 044 50 50 60, na shkruani në WhatsApp në 0692055510 ose na dërgoni një email në info@iutecredit.al

Urojmë për ju dhe familjen tuaj që kjo situate të kalojë sa më shpejt dhe pa pasoja.