IuteCredit, ka zgjeruar rrjetin e partnerëve te saj edhe me Fashion Group Albania, grupin e mirënjohur të markave franchise në vendin tonë duke i ofruar të gjithë konsumatorëve mundësine e blerjes së produkteve me këste në të gjitha dyqanet e këtij grupi.

Në kuadër të partneritetit, këtë fundjavë, duke filluar prej datës 4 deri në 6 qershor, në dyqanet Mango, Cortefiel, Geox dhe Prenatal do të gjeni artikujt tuaj të prefeuar me ulje deri në 50% me pak, dhe bashkë me uljet e mëdha do te këni mundesinë dhe komoditetin e blerjes me këste me 0% interes, pa asnjë shpenzim të shtuar.

Tanimë ju mund te përjetoni një eksperince totalisht dixhitale, duke pranuar aplikimi për kredi direkt nga smartphoni juaj me anë të aplikacionit MyIute. Shkarko aplikacionin MyIute nga Google Play dhe App Store dhe përjeto kënaqësin e blerjeve ashtu siç dëshiron.

Ju ftojmë të vizitoni dyqanet Mango, Cortefiel, Geox dhe Prenatal për të gjetur mbi 30000 artikuj për të gjithë famijen nga 4 markat botërore të Fashion Group Albania.