Në kulmin e diskutimit mbi sigurinë kibernetike Drejtoresha e Operacioneve Znj. Jonida Cela ndan me audiencën e Scan TV masat dhe teknologjitë e avancuar që IuteCredit përdor për të ruajtur të dhënat e klientëve, me të njëjtin përkushtim si me të dhënat e kompanisë.