Dita e Verës për IuteCredit nisi me një intervistë të këndshme 💐
Amarilda Radovicka, Drejtorja Rajonale e Elbasanit dhe Korçë, ndërthuri në emisionin START në Scan TV, këtë traditë shumëvjeçare me traditën tonë të një shërbimi cilësor për klientët. Ju ftojmë të ndiqni këtë intervistë e ngrohtë si vetë dita.