Kredi konsumatore

Liri financiare në mënyrë të përgjegjshme

  • Kredi 5,000-200,000 LEKË
  • Pa kosto të fshehura
  • Brënda 7 minutave
LEKË
Muaj
0 LEKË/muaj
Shuma totale
0 LEKË
Norma e interesit
0 %
NEI
0 %
Komision angazhimi
0 LEKË
Shuma pa komision angazhimi
0 LEKË
Ky informacion shfaqet për qëllime demonstrimi. Për një ofertë të personalizuar, ju lutemi lini të dhënat tuaja të kontaktit dhe ekspertët tanë të kredisë do t'ju kontaktojnë. Lexo Politikën tonë të Privatësisë, Termat & Kushtet.

IuteCredit Albania: Rr. “A.Z.Cajupi”, Nd.3, H.2, 1001 Tirana