+35544505060      E HËNË - E DIEL 08:00 – 21:00      WhatsApp
Kredi konsumatore

Liri financiare në mënyrë të përgjegjshme

  • Kredi 5,000-500,000 LEKË
  • Pa kosto të fshehura
  • Merr përgjigjen menjëherë
LEKË
Muaj
0 LEKË/muaj
Shuma totale
0 LEKË
Interesi
0 LEKË
Norma e interesit
0 %
Komisioni i Procesimit
0 %
NEI (Norma efektive e interesit)
0 %
Shfaq tabelën e pagesave të kësteve
Ky informacion është vetëm për qëllime demonstrimi. Për një ofertë të personalizuar, lexo Politikën tonë të Privatësisë, Termat & Kushtet dhe plotëso formularin e aplikimit.