Aplikimi per kredi mund te behet nga cdo shtetas Shqiptar mbi 18 vjec, i cili eshte i punesuar apo ka nje aktivitet te qendrueshem.
Ne ofrojme kredi nga shuma 10.000 deri ne 100.000 ALL per klientet e rinj dhe nga 10.000 deri ne 200.000 per klientet tane perserites.
Norma e interesit eshte nga 15.0% deri ne 17.0% dhe llogaritet ne baze te vleres se mbetur. Afati maksimal kohor eshte 8 muaj per kredine e pare dhe deri ne 12 muaj per kredine e perseritur.
Komisioni i aplikimit eshte kostoja e sherbimit financiar per kontrollin e aplikimit te kredise.
Zakonisht aplikimi procedohet ne me pak se 30 minuta
Kontrata e kredise mund te lidhet vetem bazuar ne dokumentin e identifikimit personal
Apikimi per kredi mund te behet ne zyrat e IuteCredit apo ne website-in tone. Firmosja e kontrates per kredi behet prane zyrave tona.
Zyrat e IuteCredit dhe oraret e punes mund te gjenden ketu.
Kredia mund te merret ne zyrat e Postes Shqiptare, Unionnet-Western Union, EasyPay menjehere pas firmosjes, ose ne llogarine bankare nepermjet transferimit ne llogarine bankare, zakonisht brenda te njetes dite.
Po, ju mund t’i terhiqni parate prane zyrave te Postes Shqiptare, Unionnet-Western Union, EasyPay pas ores 17.00, si edhe ne fundjave.
Pagesat e kredive mund te behen nepermjet Postes Shqiptare, Unionnet-Western Union, EasyPay ose ne nje nga bankat e meposhtme: BKT, Credins Bank.
Po, IuteCredit Albania ofron mundesine e pezullimit per nje afat te shkurter kohor per kestin e kredise. Ju lutem na kontaktoni per te marre informacionin e plote per rastin tuaj specifik.
Po, kredia mund te mbyllet para afatit te percaktuar. Ju lutem na kontaktoni per te marre informacionin e plote per rastin tuaj.
Nese pagesa nuk do te behet ne afatin e parashikuar, ne do tju rikujtojme per vonesen. Vonesa ne pagesa shton kostot tuaja, pasi mbi to vendosen penalitete. Nese ju keni probleme ne pagesa na kontaktoni per tju informuar.
Po, IuteCredit leshon kredi per blerjen e mallrave ne dyqanet tona partnere. Lista e dyqaneve tona pertnere mund te gjendet ketu.