044 50 50 60 E HËNË - E SHTUNË 08:00-20:00 E DIEL 09:00 – 15:00 WhatsApp

Vende Vakante

Drejtor Dege Rajonal Durrës

Durrës

Funksionet kryesore: Menaxheri i Degës/Rajonit është përgjegjës për drejtimin, monitorimin…

Shiko pozicionin

Përfaqësues Shitjesh për Partnerët B2B

Vlorë

Detyrat kryesore: Identifikon mundësi te reja biznesi dhe prezanton zhvillimin…

Shiko pozicionin

Debt advisor

Tirane

Job Duties: Recovering total debt and strict monitoring of each…

Shiko pozicionin

IT SECURITY SPECIALIST

Tirane

DUTIES: Develop and maintain security architecture and security policies, principles,…

Shiko pozicionin

Përfaqësues Shitjesh për Partnerët B2B

Durrës

Detyrat kryesore: Identifikon mundësi te reja biznesi dhe prezanton zhvillimin…

Shiko pozicionin