DUHET TA DISH

Shuma e kredisë

Afati i kredisë

Kredi deri në 100,000 Lekë.

Vetëm me Kartë Identiteti.


Merr kredi me afat shlyerjeje deri në 12 muaj dhe shumë deri në 100,000 Lekë, jo vetëm për 7 minuta por edhe 20% më pak gjatë gjithë muajit Nëntor. E nuk mbaron me kaq. Ti automatikisht bëhesh pjesë e shorteut të fundvitit më 25 Dhjetor.

Mëso më shumë

Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!
Shuma e kredisë --
Afati i kredisë --
Kësti mujor --
Komisioni --
Kosto Administrimi --
Interesi --
Kosto totale --