RIFILLO JETËN ME IUTECREDIT

Shuma e kredisë

Afati i kredisë

Kredi deri në 180,000 Lekë.

Vetëm me Kartë Identiteti.


Rifillo jetën! Kujdesu të mos mungojë asgjë. Merr kredi me afat shlyerjeje deri në 18 muaj dhe shumë deri në 180,000 Lekë.

Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!
Shuma e kredisë --
Afati i kredisë --
Kësti mujor --
Komisioni --
Kosto Administrimi --
Interesi --
Kosto totale --