DUHET TA DISH

Shuma e kredisë

Afati i kredisë

Kredi deri në 300,000 Lekë.

Vetëm me Kartë Identiteti.


Si klient përsëritës në IuteCredit, tashmë ju mund të përfitoni kredi me afat shlyerjeje deri në 36 muaj dhe shumë deri në 300,000 Lekë.

Merr kredi jo vetëm për 7 minuta por edhe 20% më pak gjatë gjithë muajit Nentor. E nuk mbaron me kaq. Ti automatikisht bëhesh pjesë e shorteut të fundvitit më 25 Dhjetor.

Mëso më shumë

Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!
Shuma e kredisë --
Afati i kredisë --
Kësti mujor --
Komisioni --
Kosto Administrimi --
Interesi --
Kosto totale --