SUPER E SHPEJTË! SUPER E THJESHTË!

Shuma e kredisë

Afati i kredisë

Kredi deri në 700,000 Lekë.

Vetëm me Kartë Identiteti.


Apliko pranë partnerëve tanë vetëm me kartë identiteti dhe përfito deri në 700,000 Lekë kredi për makinë në 20 minuta.

Mëso më shumë

Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!
Shuma e kredisë --
Afati i kredisë --
Kësti mujor --
Komisioni --
Kosto Administrimi --
Interesi --
Kosto totale --