044 50 50 60 E HËNË - E SHTUNË 08:00-20:00 E DIEL 09:00 – 15:00 WhatsApp

Kredi për klient përsëritës

IuteCredit Albania është një institucion financiar i licensuar nga Banka e Shqipërisë. Ne ju këshillojmë që përpara se të aplikoni për një kredi, të merrni parasysh mundësitë tuaja financiare dhe të na jepni të gjithë informacionin e saktë dhe të nevojshëm për gjendjen tuaj financiare. Para nënshkrimit të kontratës, lexoni me kujdes kushtet tona dhe, nëse është e nevojshme, konsultohuni me një ekspert.

Apliko Tani!

Shuma e kredisë

ALL

Afati i kredisë

muaj

Kësti mujor --

Komisioni --

Kosto Administrimi --

Interesat --

Kostot totale të kredisë --

EIR --

Llogaritja është e përafërt dhe vetëm për qëllime demonstruese. Oferta aktuale mund të ndryshojë nga kushtet e treguara në këtë demonstrim.

Të dhënat personale

Numri Personal i ID *

Emër *

Mbiemër *

Atësia*

Numri juaj i celularit*

Adresa e email

Unë konfirmoj që jam informuar dhe bie dakord me parimet e procesimit të të dhënave të mia personale sic është parashikuar në Politikën e Privatësise.
Përmes shtypjes së butonit Jam dakord dhe dërgimit të Unë konfirmoj që kam lexuar Kushtet dhe Politikën e Privatësise, dhe Unë jam dakord me kushtet e listuara më sipër.