044 50 50 60 E HENE-E SHTUNE 8:00-20:30 E DIEL 8:00-20:30

Kredi për makinë

Kredi deri në

1,000,000 ALL

Afat shlyerjeje deri në

60 muaj

Aprovim në vetëm

20 minuta

E Hënë – E Diel

8:00 – 20:30

APR: 36.46%

*Llogaritur në bazë të shumës 1,000,000 ALL për një periudhë 60 mujore.

Vizito

degët tona


Ju mund ta përfitoni këtë kredi nëse plotësoni kërkesat e mëposhtme: 

23+

Të jeni shtetas shqiptar

Të jeni i punësuar apo sipërmarrës 

Të keni një numër aktiv celulari

Apliko Tani!

Shuma e kredisë

ALL

Afati i kredisë

muaj

Kësti mujor --

*Kësti mujor dhe periudhat e pagesave janë vetëm për qëllime informimi dhe demonstrimi. Për ofertë të personalizuar, lutemi të lini detajet tuaja në mënyrë qe Kujdesi ndaj Klientit të mund t'ju kontaktojë. Ju mund të njiheni nga afer me Politikat tona te Privatesise dhe Kushtet & Termat.