044 50 50 60 E HËNË - E SHTUNË 08:00-20:00 E DIEL 09:00 – 15:00 WhatsApp

Rifinancim

Mbyllni kreditë dhe detyrimet e tjera me IuteCredit

Tani është më e thjeshtë! IuteCredit ju ofron mundësinë për të mbyllur kreditë tuaja aktive në kompani të tjera financiare me një kredi deri në 400,000 Lekë dhe afat ripagimi deri në 48 muaj.


Pse të aplikoni tek ne?

 • Përfitoni 20% ulje në komision.
 • Aprovojmë shuma më të larta kredie.
 • Afat më i gjatë për të shlyer kredinë.
 • Kosto më të ulëta të kredisë.
 • Këste më të ulëta mujore.
 • Falim një pjesë të kostove nëse kredia shlyhet para kohe.
 • Aplikim i shpejtë, aprovim edhe më i shpejtë.
 • Aplikim vetëm me letërnjoftim.
 • Nuk ka kosto të fshehta.

Kush mund të aplikojë?

 • Kushdo që ka një kredi aktive në një institucion tjetër financiar.
 • Punonjës, pensionistë ose profesionist të lirë.

Fondet transfrohen drejtpërdrejt në llogarinë e institucionit tjetër financiar.

Apliko Tani!

Shuma e kredisë

ALL

Afati i kredisë

muaj

Të dhënat personale

Emër *

Mbiemër *

Numri Personal i ID *

Datëlindja*

Numri juaj i celularit*

Atësia*