044 50 50 60 E HËNË - E DIEL 08:00 – 21:00 WhatsApp

Limiti i Shpenzimit

 

Apliko për Limitin tënd të Shpenzimit dhe shiko sa para të presin!

Nëse shkon të blesh dhe dëshiron të paguash me këste ose ke nevojë për para, Limiti yt i para-miratuar i Shpenzimit të garanton një shumë të premtuar menjëherë.

Merr Limitin tënd të Shpenzimit dhe shiko se sa mund të shpenzosh. Aplikimi për Limitin e Shpenzimit është i shpejtë dhe falas – ti paguan vetëm sipas planit të ripagimit kur e përdor vërtet kreditin e disponueshëm.

Për të parë Limitin e Shpenzimit,
shkarko këtu aplikacionin Myiute

Si të aplikosh për Limitin e Shpenzimit?

MicrosoftTeams-image-44-e1648126306637.png

Shkarko aplikacionin MyIute

Apliko për limitin e shpenzimit

Prit për telefonatën tonë

Firmos marrëveshjen në MyIute app

Shijo paratë e disponueshme sa herë që dëshiron