044 50 50 60 E HËNË - E DIEL 08:00 – 21:00 WhatsApp

Vende Vakante

Këshillues Klienti

Sarandë, Gjirokastër, Lezhë, Pogradec dhe Kukës

Nëse jeni energjik dhe zotëroni aftësi shumë të mira komunikimi,…

Shiko pozicionin

Këshillues Klienti në Degë

Vlorë

Detyrat e punës: Aftësitë e kërkuara: Edukimi / Eksperienca e…

Shiko pozicionin

IT SECURITY SPECIALIST

Tirane

DUTIES: Develop and maintain security architecture and security policies, principles,…

Shiko pozicionin

Përfaqësues Shitjesh për Partnerët B2B

Vlorë

DETYRAT KRYESORE : Identifikon mundësi te reja biznesi dhe prezanton…

Shiko pozicionin